Het concept

CGI (Computer Generated Images)

Een ingewikkeld verhaal heel eenvoudig vertellen. Dat doen we met CGI. Niet altijd is het mogelijk of wenselijk een verhaal compleet te filmen. Bijvoorbeeld als je iets wilt laten zien dat nog niet is gerealiseerd. CGI kan dan een fascinerende oplossing bieden. Het bestaat niet, het kan niet, maar we maken het toch.

RED

Wij houden van kwaliteit en zetten daarom graag onze RED-camera’s in bij het maken van een videoproductie waaraan cinematische eisen worden gesteld. De RED is een high-end camera die zowel geschikt is voor het filmen van ENG als producties in het hogere segment. Onze gespecialiseerde
cameramensen en een ruim assortiment lenzen zorgen ervoor dat je RED productie geen video, maar een film wordt.

Drone

Drones zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Het is de oplossing bij uitstek om letterlijk en figuurlijk een overzicht te krijgen over een productie. Bij Apex Audio Visuals beschikken we over de nieuwste DJI drones en daarnaast zijn we als één van de weinigen in Nederland ROC gecertificeerd.

ENG

Alleen het beste is goed genoeg. Voor elk project zijn er weer andere manieren om het onderwerp het beste in beeld te brengen. Naast RED camera's, is Apex Audio Visuals onder andere in het bezit van de Sony F55, FS7, XDCAM, NIKON, CANON, Panasonic DSLR's en meerdere GOPRO's.

0570 624 960      -     Londenstraat 9A      -      7418 EE Deventer     -      info@apex-av.nl