top of page

Mogelijkheden & werkwijze

 

Letterlijk alles is mogelijk

Bij Apex Audio Visuals maken we complete televisieprogramma’s, promotie-, product- en corporate video’s voor bedrijven, instellingen en omroepen.  Soms filmen we daarvoor één of meerdere weken in het buitenland, een andere keer binnen een bedrijf of instelling en vaak maken we opnamen in onze eigen studio. Zoveel doelen, zoveel oplossingen. Op filmgebied is letterlijk alles mogelijk. Dat maakt kiezen voor video aantrekkelijk - en wij zijn natuurlijk de laatsten om jouw enthousiasme te temperen. Wanneer alles mogelijk is, doemt er ook een grote valkuil op: de video wordt stuurloos. De opnames zijn mooi en technisch perfect, maar het eindresultaat schiet z’n doel voorbij. Dat is de reden dat wij eerst zorgen voor een goed concept en een script.

Het concept

In het concept leggen wij vast wat het uiteindelijke doel is van de opnamen en welke media ingezet gaan worden om het eindresultaat te realiseren. Aansluitend kunnen we een verhaal gaan bedenken. jouw verhaal, dat wij vervolgens beeldend maken. We zoeken naar communicatiekracht en overtuiging.

 

''Soms gaan onze art directors zelf aan de slag, maar we werken ook vaak samen met externe creatieve teams en communicatiebureaus''

Op pad met één of meerdere camera’s

Apex is met zijn ENG ploegen werkzaam in vele segmenten van de markt zoals: sport, muziek, commercials, bedrijfsfilms, scholing en internet. Afhankelijk van de vraag, kunnen desgewenste hulpmiddelen zoals een cam-cat, crane of een steadycam ingezet worden. Apex Audio Visuals werkt al meer dan 15 jaar samen met een collega bedrijf dat een jarenlange expertise heeft opgebouwd met het verhuren van reportagewagens op locatie. Registraties variërend van twee tot zes camera’s worden dan ook regelmatig door ons uitgevoerd. De technische knowhow van onze collega’s met de creatieve en programmatische kennis van onszelf, in combinatie met de inzet van de juiste bemensing, maakt dat wij een hecht team vormen dat het maximale uit elke registratie haalt.

TM_olympisch%20stadion4_edited.jpg
Tino_3_edited.jpg
IMG_6881.jpg

Editing

Er zijn vele factoren die invloed hebben op het creëren van de perfecte boodschap. Een goed idee, professionele camera- en geluidsopnames en een goede timing zijn cruciale aspecten om een concept succesvol te maken. Het proces waar deze factoren samen worden gebracht noemen we: de postproductie. Het is het versterken van een verhaal door het overbrengen van de juiste boodschap.

 

Bij Apex Audio Visuals streven we naar perfectie tot in de laatste puntjes. Onze technisch vaardige editors leven voor het vak. Zij delen uw passie om producten met dezelfde finesse te polijsten om zo tot het beste eindresultaat te komen.

CGI (Computer Generated Images)

Een ingewikkeld verhaal heel eenvoudig vertellen. Dat doen we met CGI. Niet altijd is het mogelijk of wenselijk een verhaal compleet te filmen. Bijvoorbeeld als je iets wilt laten zien dat nog niet is gerealiseerd. CGI kan dan een fascinerende oplossing bieden. Het bestaat niet, het kan niet, maar we maken het toch.

CGI

(Computer Generated Images)

Een ingewikkeld verhaal heel eenvoudig vertellen, dat doen we met CGI. Het is niet altijd mogelijk of wenselijk een verhaal compleet te filmen. Bijvoorbeeld wanneer je iets wilt laten zien dat nog niet is gerealiseerd. CGI kan dan een fascinerende oplossing bieden. Het bestaat niet, het kan niet, maar we maken het toch.

modifiers-973x1080.png

Studio

Bij Apex Audio Visuals is er zowel een eigen green screen als een originele studio setting aanwezig. Van webinars tot livestreams, van videoclips tot corporate video, alles is mogelijk in deze professionele studio.

sony-cbk-fs7bk.png

Camera

Alleen het beste is goed genoeg. Voor elk project zijn er weer andere manieren om het onderwerp het beste in beeld te brengen. Naast RED camera's, is Apex Audio Visuals onder andere in het bezit van de Sony F55, FS7, FX9, XDCAM, Panasonic GH5, CANON en

verschillende GOPRO's.

DJI-Inspire-Pro.png

Drone

Drones zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Het is de oplossing bij uitstek om letterlijk en figuurlijk een overzicht te krijgen over een productie. Apex Audio Visuals is ROC gecertificeerd en beschikt over meerdere DJI drones. 

Audio

Een videoproductie bestaat natuurlijk niet alleen uit beeld. Professionele video-opnames vragen om professionele audio-opnames en de bijbehorende nabewerking. Techniek en creativiteit komen hier samen om het geheel tot leven te brengen. Bij Apex Audio Visuals beschikken we over alle benodigde apparatuur en expertise om jouw video te voorzien van dat extra sausje om zo uw product glashelder te kunnen presenteren.

Benieuwd wat wij voor

u kunnen betekenen?

LOGO APEX BLOK wit.png
bottom of page